Ammar Ridha's Blog !

TOTAL VIEWS

Tuesday, 15 November 2011

30 OKTOBER 2011

tarikh tu amat bermakna bagiku =)
tarikh tu laa aku telah menjalin kan hubungan dgn seseorang..
mudah2an kami berkekalan sampai bila2..
okay walaupun tak penah jmpa lagi aku harap suatu hari kami akan bertemu jgak..
bertuah memiliki kamu Syud..
i love you..

Tuesday, 4 October 2011

Kembali Menyambung Pengajianku !

Setelah berfikir panjang & demi masa depan aku akan menyambung kembali pengajian ku dalam bidang computer forensic..xtaw laa kos tu mcmane tp dgr cite jenis yg mnghafal ttg law computer kot..mudah2an dpt laa buat yg terbaik dlm bidang nie nnti..tempat pengajian yg aku pilih mesti laa MSU iaitu Management & Science University sbb pilih sebab terus msuk tahun ke 2..hehe tu sbb sblum tu amik diploma kat PTPL College..tak sabar rasanye nk smbung study nie & tak sabar nk bersusah payah lagi ulang alik dari KL ke Shah Alam..mudah2an mendapat kejayaan yg cemerlang nanti..kwn2 doakan kejayaan saya ye..amin..

Sunday, 7 August 2011

Berbuka Puasa Di Shah Alam

Semalam 6 Ogos 2011 aku nan famili pergi shah alam slps asar..
Mula-mula kami g laa pasar ramadan dekat giant shah alam..
Ramai gila org nk g sana nk cari nasi ambeng tapi sayang da abis..
So terpakse laa cari makanan lain..
Lepas selesai beli makanan kami pon gerak laa gi cari port untk bkak puasa..
Aku cadang bkak puasa kat masjid shah alam yg ada dataran tu coz penah bbke nan kwn2 kat situ..
Best laa terutama tgk telatah si kecik Qisya..
Seronok giler die smlm main kat padang tu xtaw dok diam..
Hehe..
Lepas siap makan kami pon gerak ke Giant pulak shoppin brg dapur lak..
Selesai jer shoppin kami gerak balik KEM KEMENTAH KL..

gambar di dataran !









Friday, 5 August 2011

Kembali Ke Blogging !


Sekian Lama Mendiamkan Diri Dari Blog !
Kembali Semula Untuk MenUpdate Ttg Diriku Serta Kawan2 & Family !
Yeaaah !
There was an error in this gadget